tiistai 5. toukokuuta 2015

Aluemestaruudet

Näin aluksi suuret pahoittelut ettei blogia ole päivitelty...koneeni ei enää ollut yhteistyö haluinen:/
mutta ei siitä sen enempää;)

Oltiin tässä about 1 kk takaperin aluemestaruuksissa mitkä järjestettiin siis Lpr/Hubsilla.
Machon kanssa menin ponien aluehallimestaruus luokan joka oli K:N special ja Veerakin pääsi mukaan niin sillä sitten lasten henkilökohtainen ohjelma mikä ratsastetaan sitten SM:mmissä Machon kanssa (ei ollut tosin mestaruusluokka).
kerron nyt tässä vain miten meni:)

Macho: verkassa tuntui vähän jännittyneeltä mutta suht ok! radalle päästyämme macho oli pirteän oloinen mikä oli tietysti positiivista. Rata meni hyvin MUTTA rikkeet!! tietenkin olin minä niissä syyllisenä. kun kuulimme prosentit olin ihan samaa mieltä kuin tuomaritkin 66% ja 2 sja lopullisissa tuloksissa. Ensiksi mua ärsytti ihan taivaallisesti ne rikkeet mitä tuli mutta kyllä se siitä:) Päästiinkin sitten machon kanssa melkein palkkareita toisiin nimittäin oli ranking palkintojen jako eli jokaisesta ALUE kisasta saa ranking pisteitä ja ne sitten ratkaisee. tänä vuonna kuitenkin saatiin rankin 1 palkinto. Pokaali, mitalli ja lahjakortti.

Veera: Veera oli verkassa taas kerran villi tamma joka huuteli...pystyin kuitenkin verkkaamaan aika hyvin koska oli jotenkuten avuilla. Radalla Veera ei ns "tanssinut" kun olisin toivonut mutta rata meni hyvin eikä pahempia rikkeitä tullut. Veerahan siis tykkää näyttää aina radalla kaikki mahdolliset pukit ja päkit mutta nyt selvittiin ILMAN niitä jes! veeralle prosentteja annettiin 60.856% ja ihan hyvä veeraksi! :)

Sori taaskaan mulla ei ole kuvia mutta seuraavassa postauksessa tulee:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti