tiistai 22. joulukuuta 2015

kuulumisia

Moii! Postauksia ei ole tullut, koska oikeesti en tiedä enään mitä voisin tehdä. Videopostauksia en osaa tehdä. Laittakaa ihmeessä kommentteihin jos teillä on yksikin idea! Tarvitsen niitä:D Aion kuitenkin nyt ekaksi tässä joululoman aikana pari postausta tehdä mitä oli jo ehdotettu.
Tässä kerron nyt vain kuulumisia ja aloitetaanko...vaikka hallimestaruuksista.

30.10-1.11 halli mestaruuden 2 sija
Mestaruuden olivat Ypäjällä siis, missä samalla oli halli aluejoukkue mestaruudet

Joukkuemestiksissä oli Kaakkois-Suomea edustamassa minä, Annika Palo, Tuulia Hupli ja Kaisa-Maria Karlsson.
Minun rata meni hyvin ja sijotuin luokassani neljänneksi:) ja Kaakkois-Suomelle jälleen kerran joukke pronssia! Jo kolmena peräkkäisenä vuonna! jee:D
Hallimestaruudet sitten olivat ihan henkilökohtaiset. Rata meni suht hyvin, paitsi Macho oli jo vähän poikki niistä joukkuemestaruuksista. No saatiin prosenteiksi 67,798% jotka riittivät toiselle sijalle. Olin tosi pettynyt, koska voitto oli pienestä kiinni, mutta saan olla tyytyväinen toiseenkin sijaan:)

Ollaan myös käyty ahkerasti valmennuksissa ja nyt viikonloppuna oli Ypäjällä maajoukkueleiri jotka meni myös tosi hyvin!
Niin ja Veerallekkin kuuluu hyvää eli Veerankin kanssa ollaan valmennuksissa käyty:)
Tein muuten myös instagramiin heppakäyttäjän @teamsilv jossa kerron päivittäisistä kuulumisista eli kannattaa käydä siellä seuraamassa niin näkee jokapäiväistä menoa;)

Tässä oli minitiivistettynä paria edellistä viikkoa ja nyt oikeesti aion ryhdistäytyä tässä blogin päivittämisessä!!! Jos joulupukki toisi sen uuden toimivamman läppärin:D No ei kyllämä muutenkin! Ja laittakaa tuonne kommentteihin ihan mitä vaan ideoita:)

ponicup2015

3 kommenttia: